Våga för att vinna, klyshigt va?

Det är inte mer än januari men i mig är det vår. Eller iallafall en längtan efter vår. Jag vill se min trädgård spira, få solen i ögonen och låta hönsen picka i sig friskt grönt direkt från marken. Bloggen ska få nystarta lite med det nya året och jag hoppas ni kommer uppskatta det lika mycket som jag. Den nya kategorin ”Psykisk ohälsa under graviditet” kommer få ta lite extra plats under våren och ni som vill dela era berättelser är välkomna att dra iväg ett mail till mig på angelica.samevall@gmail.com

Jag har vågat mig på en Monstera det nya året till ära!

Då kör vi 2018. Jag brukar inte avlägga några nyårslöften mer än att jag ska vara snäll mot mig själv, och det blev väl ungefär samma i år. Tänker att jag inom några årtionden till slut kommer vara lika snäll mot mig själv som jag är mot andra. Fast när jag tänker efter finns ett till, jag ska våga lite mer. För jag kan ju saker. Det är väl också ett sätt att vara snäll mot sig själv, tycker ni inte?

En reaktion på ”Våga för att vinna, klyshigt va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s