Bajs i brevlådan

Häromdagen fick vi bajs i brevlådan, igen. Eller ja, tack och lov inte en fysisk bajskorv men en psykisk. Typ. En främlingsfientlig grupp la propaganda i vår brevlåda. Bajs. I Stockholm fick vi det en gång sen satte vi upp en skylt där vi avböjde främlingsfientlig reklam och vips fick vi inte ens från SD längre. Det är fint med självinsikt!

I flytten försvann skylten och nu har det börjat komma flyers av gräslig karaktär så jag fixade en ny skylt! Många har frågat var de kan köpa den men det är bara gjort av mig i, tro det eller ej, Word. Här är dokumentet, printa ut, välj vilken variant och tejpa upp för en renare brevlåda!


Klicka här för att ta del av dokumentet👉🏻 BREVLÅDA 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s