Grattis älskling!

God morgon älskling,

Idag är det din födelsedag! Jag visste inte hur du skulle få din present, så jag tänkte att vi gör så här. Du får ett paket utan mer imponerande innehåll än en en liten lapp, vilken nu lett dig in hit. Hej!

13938477_10153698664681722_4247387952521393530_n

Kolla vilka snyggingar!

Jag skulle kunna ha ett långt utlägg här om hur mycket jag älskar dig, vilken tur jag har som får dela mitt liv med dig, vilken bra pappa och husse du är osv men jag hoppar över det. Det är ju sådant du redan vet. Men vad du får i present vet du inte, än.

Ikväll åker Lykke med farmor och farfar hem för en efterlängtad övernattning, och du och jag far iväg på DETTA.

Idag kommer bli en jättefin dag, jag och Lykke ska strax börja med din tårta. Sen får vi se hur länge jag kan hålla henne ifrån dig. Vi älskar dig!

fredriklykke.jpeg

En reaktion på ”Grattis älskling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s