Kanske…?

Idag hade jag återbesök hos läkaren efter 10 dagar som sjukskriven pga foglossning. Vi kunde konstatera att det inte går åt rätt håll utan snarare som förväntat. Jag fasar lite över hur illa det kommer att bli om jag ska vara ärlig. Jag har verkligen skött mig, vilat och följt alla riktlinjer, och ändå är det försämrat.


Rätt snygg babymama, för några veckor sedan.

-Finns det någon fysisk aktivitet som kan vara okej…? 

-Nej. 

-Inget..? 

-Generellt nej. 

-En kort promenad? 

-Nej. Du ska inte belasta ditt bäcken. 

-Men, inte simning heller? 

-Nej. Det är bara att vänta ut tiden. 

Sååååååå, fortsätta sitta på rumpan och svälla är det som gäller då. Bara 3 månader kvar… Jag får prova att röra mig – men det finns liksom inget som ”brukar” hjälpa, jag måste däremot vara supernoga med att lyssna på kroppen om jag gör något. Men att typ existera gör ont så jag är feg. 

 Jag är redan uttråkad och känner hur hjärnan möglar

Tips på saker att göra från soffhörnan? Vad hjälpte mot din foglossning? 

En reaktion på ”Kanske…?

  1. ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ skriver:

    Min mamma har haft foglossning i 33 år. Hon fick det först med mig, sedan värre för varje graviditet (4 stycken) sista så kunde hon inte gå alls utan satt inne hela graviditeten. Hennes första gravsymptom var värre foglossning. Hon lider fortfarande av skiten :/. Hennes yngsta föddes 1 april 1997. Ett rent helvete sånt där, så var rädd om dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s