Supermom

Jag vaknar av ett ljud men är alldeles desorienterad. Jag har inga linser i och min syn är usel så jag kan inte lokalisera vart jag är. Det luktar unket och jag fryser, jag känner att det ligger någon bredvid mig som har tagit hela täcket.

En sekund senare kommer ljudet igen, från personen bredvid mig. På ren instinkt hivar jag fram en bunke och jag fångar mitt barns spya. Supermom!

Igårkväll sa Lykke att hon hade ont i magen och var magsjuk, men hon sa det med ett busigt leende. Äsch, inte alls då, svarade jag henne. Vid middagen ville hon inte ha eftersom hon behövde vila i soffan sa hon och vi tjatar inte. Plötsligt gör Cesar några konstiga ljud från hallen och Fredrik ropar på honom, han kommer skamset in i vardagsrummet men ljuden fortsätter. Fredrik far upp på en sekund och hittar Lykke chockad i badrummet.  Det var kräk överallt.

Natten spenderade vi på soffan, hon och jag. Vi har aldrig sovit här nere men eftersom omfattningen av hennes uppkastningar krävde dusch och jag har för ont för trapporna så fick det bli så. Lykke tyckte det var spännande och vaknade på ett strålande humör! Jag däremot…. Herregud så sliten jag är efter den här natten! Sovit som på nålar och reagerat på minsta ljud. Varit upp och tvättat av henne, hjälp på toaletten osv.

Lykke har fått i sig vätskeersättning, lite torkade bär (på egen begäran) och inte kräkts  på 6 timmar nu, så jag tror det är över nu, för hennes del. Själv får jag sitta på nålar eftersom jag smittas otroligt lätt. Lykke är pigg som en lärka iallafall och otroligt besviken över att inte få åka till föris.Jag missar mitt besök hos barnmorskan idag också för nu blir det 48 timmar isolerade för oss. Det känns väldigt trist!


”Mitt kräk har kommit ut ur kroppen nu, gått ut på vägen och blivit ett djur som har sprungit iväg. Det kommer inte tillbaka mer! Jag KAN åka till föris!” – Mitt andliga barn

4 reaktioner på ”Supermom

 1. mirijam geyerhofer skriver:

  Hahaha, det där kräkdjuret springer inte söderut hoppas jag?

  Hoppas du klarar dig, låtsas att hon blev matförgiftad på förskolan och tänk på något annat (jättelätt, jag vet…).

  Gilla

  • angelicasamevall skriver:

   Jag hoppas det flyr ut i skogen där det hör hemma! Jag inbillar mig redan att hon blev matförgiftad. Ev att kroppen sa ifrån pga dåligt tuggad lunch 😏 So far so good iallafall, jag mår (PEPPAR PEPPAR) bra.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s