Charlies brutna tass

Varnar känsliga läsare för bilden längre ner.

Första återbesöket hos veterinären efter Charlies operation. Han fick lugnande, däckade helt och sen öppnade de upp bandaget för att se över såret. Okej, så snabbt gick det inte. Besöket tog närmare två timmar.. Det var mycket väntan.. 

Jag blev otroligt lättad när jag fick se och höra att det läkte över förväntan. De har öppnat upp tassen och länkat samman benet som är av med hjälp av ett stift för att det ska läka ihop, och det verkar funka. 


Vilken kämpe han är, va? 


Lykke var självklart med som förste hundhållare. Även förste ligga-på-golvetare, gnällare, pratare och allt-i-allo. Skönt för mig att någon annan tar den rollen i sådana sammanhang. Vi skippade hennes dagsvila idag och det märktes, var hon inte som en duracellkanin så var hon arg. Nåja. Återbesöket för denna vecka är över och imorgon börjar vår vardag. 

Tack för allt semestern, du var fantastisk ❤️

En reaktion på ”Charlies brutna tass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s