Då har Fredrik åkt

Fredrik är åter i tv-branschen efter ett ”sommarjobb” på Önos. Det innebär att han återigen är på en arbetsplats där han trivs och är riktigt duktig på det han gör. Men inga tv-jobb har fotfäste här i Kristianstad utan han är faktiskt åter i Stockholm. Det är en form av veckopendling men den här första perioden blir 14 dagar iväg pga ett bröllop i Sthlm till helgen. Det svider lite eftersom Lykke inte förstår innebörden av att han liksom inte kommer hem, speciellt när det gäller två veckor.. Trots all förberedelse så har hon ändå hunnit berätta att pappa sover i Sthlm och fråga när han kommer hem idag i samma mening. 

Idag har jag och Lykke påbörjat vår nya vardag. Det är helt annorlunda att inte ha Fredrik hemma eftersom jag måste lägga hela vardagspusslet själv. Men det är iallafall tusen gånger lättare här i huset än i lägenheten i Stockholm, det känns redan. Jag och Lykke ska hitta vår rytm och se hur vi funkar som konstellation på två. Vi har haft en mysig dag och hunnit med en busstur, hämtat bilen, handla, kaffa på Fjädergården, städa, mysa och leka. Imorgon ska vi klämma in en kille från larmfirman som måste hjälpa oss och ett veterinärbesök för Charlie. På onsdag börjar verkligheten igen och semestern är slut. Hur gör man för att inte ha ångest inför det? 

Vad är era supertips för en mjukstart på jobbet? 


Här slickar Lykke på en pirat. Bara så där. 

En reaktion på ”Då har Fredrik åkt

  1. Hanna Samuelsson skriver:

    Hej! Jag hittade in här via din Instagram och via en kommentar på attvaljavredes post. Vill mest bara säga att även jag har en vardag med veckopendling framför mig, där min sambo tillika pappa till min son ska pendla. Så jag är glad över att läsa om någon i en liknande situation. Det är kanske inte så vanligt. Jag önskar dig och er all välgång i detta! Kanske kommer jag att läsa din blogg även framöver.

    Vänliga hälsningar Hanna Samuelsson

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s