Att åka hem med tomt koppel.

Idag ringde klockan okristligt tidigt eftersom vi skulle till Helsingborg med Charlie för operation av hans tass, och det är en bit att köra. Det närmsta sjukhuset var nämligen fullt.. Mellan 8-9 skulle vi inställa oss för att skriva in honom och sedan väntade operation på eftermiddagen. Cesar lämnades på Fjädergården där Silke, 1 år, kört hårt med honom. Att koppelträna en ettårig unge är rätt tufft hälsar han. 

Charlies sele utan Charlie, fy…

När vi väl fått komma in hos veterinären så började Charlie bli rädd, och det smittade till mig. Veterinären påtalade att pga hans ålder skulle han kollas extra med blodprov innan för att se så han skulle klara operationen. Då brast det och tårarna forsade. Jag förklarade för Lykke att jag var rädd för att Charlie skulle sövas och hon klappade mig och sa övertygande att man får vara rädd. Vilket jäkla barn!

Klockan 14 ringde de oss och meddelade att operationen varit lyckad. Då kom tårarna igen! Älskade farbrorhund! Vi hade en förhoppning att få ta med honom hem redan ikväll men de meddelade att de ville behålla honom över natten för observation. Så vi far hem till Kristianstad med tomt koppel.. Även fast jag vet att det inte är någon fara så svider det i hjärtat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s