Charlie är skadad!


I helgen skadade Charlie sin tass. En duns som efterföljdes av en pipande Charlie.. I efterhand har vi förstått att han måste ha vält en sten som finns här utanför och fått foten under. Vi klämde igenom hans lilla kropp och han verkade okej. Verkade, ja… Charlie är en lugn hund. Han ligger mest i solen, äter eller blir klappad. Fysisk aktivitet är  inte hans grej. Så vi har inte direkt märkt någon skillnad, han har lunkat på som vanligt fast han inte ville stå på tassen.

Idag hade vi tid hos veterinären och dra på trissor, ett ben i hans lilla tass är av! Han har brutit tassen! Veterinären fick klämma och han reagerade inte jättemycket, hon gissade på stukning, ända tills röntgenbilderna dök upp.. Imorgon blir det operation, fy så obehagligt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s