Pelargoner

Tja, att jag insett förtjusningen i brokbladiga pelargoner har väl ingen som hänger på min Instagram missat. Om kvällarna tar jag en vända och ser över hur dagens ljus fått dem att utvecklas. På en dag kan det hända hur mycket som helst! Nya blad, knoppar, blommor! Ett tacksamt intresse må jag säga.

Alla mina ”vuxna”.‘Wilhelm Langguth’Tv: ‘Occold Shield’  Th: ‘Frank Headly’Små helvita blad på ‘Wilhelm Langguth’‘Bornholm’


Jag tänkte att jag ska presentera hela pelargonfamiljen inom kort. Måste bara kontakta intresseklubben först så de kan ta anteckningar 😏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s